If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И моите фарове вече са готови, рециклирани рефлектори, LED ленти, всичко. И при мен се върза под 20 лв. и за двата фара LED лентите.
Ще кача снимки след около десетина дена.
Емо, обаче при теб е станало доста по добре от колкото при мен, но здраве да е втори път да отлепям стъклото на фара просто няма да се навия .
И моите фарове вече са готови, рециклирани рефлектори, LED ленти, всичко. И при мен се върза под 20 лв. и за двата фара LED лентите.
Ще кача снимки след около десетина дена.
Емо, обаче при теб е станало доста по добре от колкото при мен, но здраве да е втори път да отлепям стъклото на фара просто няма да се навия .
"Оти не турите и калобрани че нема лайсна на вратите и фърга назаде и на високо"
Наздраве
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
моята е с такива адуи педе...щини и много се дразня, но ме мързи да ги махна! Ужасно седи и ми е супер чекиджийско с тия герлянди, и 100% много ме ебават, но сега се сетих, че трябва да им намеря къде е окабеляването им и ще има... кръц и дотам!
Добавките, тиксото и телта не ремонтират Вашата кола!!!
моята е с такива адуи педе...щини и много се дразня, но ме мързи да ги махна! Ужасно седи и ми е супер чекиджийско с тия герлянди, и 100% много ме ебават, но сега се сетих, че трябва да им намеря къде е окабеляването им и ще има... кръц и дотам!
И аз не харесвам такива неща а Ауди пък съвсем изтъпяха щото диодите не са баш лента (щото щеше да е по-добре) ами са малки фарчета с рефлекторче
пестят ли ? що ли?? Щото и Алфата мигачите отзад са светодиодни ама са блок иначе тези ленти станаха адски модерни чакам да видя Алфа 166 с "angel eyes" хъхъ-хъхъ
С тия LED ленти ми спряхте тока .... На мен ми се говореше колко ми е циганска колата отвътре , а пък гледай хората ки работи си слагат по фаровете Забравихте неонките под купето и прибляскващите стопове и фарове. Даже можете си сложите на тавана по един прожектор с бат сигнала , че да осветява небето и да се знае къде сте паркирали
С тия LED ленти ми спряхте тока .... На мен ми се говореше колко ми е циганска колата отвътре , а пък гледай хората ки работи си слагат по фаровете Забравихте неонките под купето и прибляскващите стопове и фарове. Даже можете си сложите на тавана по един прожектор с бат сигнала , че да осветява небето и да се знае къде сте паркирали
Аз съм от тези хора ,които си слагат LED ленти и които не са говорили колко ти е циганска колата и те подкрепих , че всеки си прави колата както му харесва.. така че ако обичаш по-леко с коментарите
Аз съм от тези хора ,които си слагат LED ленти и които не са говорили колко ти е циганска колата и те подкрепих , че всеки си прави колата както му харесва.. така че ако обичаш по-леко с коментарите
Просто изразявам лично мнение, нищо лично спрямо теб или колата ти Но все пак караме Алфа, а не Ауди.
Значи аз чета....чета....чета....стискъм зъби, но вече ми писна. Какъв е проблема не мога да разбера за тия LED светлини. Колата си е моя, купил съм си я с мой пари (заем от банка), искарвъм си парички сам. На никой не съм искъл пари за тия LED габарити. Ще си направя колата така и не ми дреме на ... кой какво си мисли или казва. Колата ми ще е с такива габарити и точка. Ако искъм ще обиколя колата с LED ленти ама от всякъде.
Тук слагам точка по темата. Просто поискъх съвет от колеги как да го направя, а не да бъде оплюта тази тема. Е направих си го сам без ваще съвети. Това е ТОЧКА по темата.
А ако става въпрос за селски прояви по колите, хайде да не започвам, защото такива селско направени 166-ци има, че просто нямам думи. А и предполагам, че полувината от тези селско направени 166-ци са на хора от форума.
Тук сме не да се плюеме един друг, а да си помагаме относно техническото състояние на нашите ,,красавици,,и да обменяме опит.
Хайде със здраве и до скоро.
Ще видя как да истрия темата или някой от модераторите да го направи. БЛАГОДАРЯ!!!
Comment